Paas brunch

Op maandag 2 april tweede paasdag, organiseren we een feestelijke, gezellige Paas brunch. Kom genieten van een sfeervol Paas buffet voor het hele gezin.

Mooi of slecht weer kinderen tot 12 jaar mogen gratis in de binnenspeeltuin. Vanzelfsprekend zijn er paaseieren en kunnen de kids er de mooiste kleurplaten kleuren.

We starten met een feestelijk glas bubbels en nadien kan het buffet van start. We vinden het geweldig als je er bij bent!

Reserveren kan via ingriddeschorre@gmail.com of telefonisch op het nr 03/288.41.50.

We starten om 11:00 tot 14 u
20 € pp
Kinderen onder de 3j eten gratis mee.
kinderen van 3 tot 10j 12 €

Meer evenementen

Kunstenaarmarkt. zondag 22 april 2018 van 12 uur tot 17 uur

De gezellige Kunstenaarsmarkt gaat dit jaar opnieuw door aan het Vlinderplein. Op de orginele plaats, het fietsinrijpunt aan de Rupeldijk wordt momenteel flink doorgewerkt om er eind juni 2018 het wielermuseum "De Velodroom" te openen. Op 22 april kan je daarom de schilderijen, foto's en tekeningen van heel wat exponanten bewonderen op het Vlinderplein in De Schorre. Kom langs en geniet van de mooie werken, het unieke kader en een drankje in een even gezellig decor!

Upset child

Schorremorrie zondag 20 mei 2018 van 13 uur tot 18 uur

Tijdens Schorremorrie wordt de Deltaweide omgetoverd tot een openlucht speelparadijs met meer dan 50 activiteiten voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Breng met hele gezin een bezoekje aan De Schorre en beleef een onvergetelijke dag! Leef je uit op de springkastelen, trampolines, volksspelen, ponyritjes en go-carts. Ga aan de slag in leuke knutselworkshops of dompel je onder in de waterspelletjes. Je kan ook met het hele gezin minigolf spelen in het doolhof of gezellig waterfietsen. Ook brasserie De Schorre en de speeltuin zijn open. Voor de allerkleinsten is er een aparte peutertuin met een ballenbad, springkasteel en kleuterkriebeldroom. Er is ook een ouder-baby hoek voorzien.

Family restaurant